کپسول فرار کامپوزیت 6.8 لیتری 300 بار دراگر

تماس بگیرید

توضیحات

کپسول فرار کامپوزیت 6.8 لیتری 300 بار Dräger

کپسول فرار کامپوزیت 6.8 لیتری 300 بار Dräger جزو تجهیزات آتش نشانی حرفه‌ای و فوق‌سبک است که برای استفاده در شرایط اضطراری مانند نشت گاز، دود شدید و کاهش اکسیژن طراحی شده است. این محصول برای کاربرانی مناسب است که در محیط‌هایی مثل پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها، تونل‌ها، معادن و کارگاه‌های صنعتی فعالیت می‌کنند و در زمان بحران به یک منبع هوای مطمئن و بدون نقص نیاز دارند.

بدنه کامپوزیتی این سیلندر از الیاف کربن تقویت‌شده ساخته شده و به همین دلیل هم بسیار سبک است و هم مقاومت بالایی در برابر ضربه، خوردگی و فشارهای ناگهانی دارد. وزن کم این مدل باعث می‌شود کاربر هنگام فرار سریع‌تر و راحت‌تر حرکت کند. فشار ۳۰۰ بار و حجم ۶.۸ لیتر نیز هوای کافی برای خروج امن از منطقه خطر را فراهم می‌کند.

این کپسول آتش نشانی با سیستم‌های فرار دراگر مثل PARAT و Saver سازگار است و شیر و اتصالات آن مطابق استانداردهای اروپایی ساخته شده تا جریان هوا کاملاً پایدار و بدون نشتی باشد. از آنجایی که سیلندر کامپوزیتی است، عمر طولانی دارد و نیاز به سرویس کمتری پیدا می‌کند. علاوه بر این قابلیت شارژ مجدد دارد و برای استفاده مکرر در صنایع بزرگ گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌شود.

اگر در محیط‌های پرریسک کار می‌کنید و به دنبال یک کپسول فرار قابل‌اعتماد، سبک و بادوام هستید، مدل 6.8 لیتری 300 بار Dräger یکی از بهترین انتخاب‌ها در بین تجهیزات ایمنی اضطراری است. همچنین شما می توانید جهت خرید انواع تجهیزات آتش نشانی با بهترین قیمت با کارشناسان فراایمن تهران در ارتباط باشید.

021-66171005

021-66171020

 

مشخصات کپسول فرار کامپوزیت Dräger

  • برند: Dräger
  • حجم سیلندر: 6.8 لیتر
  • فشار کاری: 300 بار
  • جنس بدنه: کامپوزیت الیاف کربن
  • کشور سازنده: آلمان
  • ویژگی‌ها: فوق‌سبک، مقاوم در برابر ضربه و خوردگی، جریان هوای پایدار، مناسب فرار اضطراری، قابل شارژ مجدد

 

توضیحات تکمیلی
کشور سازنده

آلمان

جنس بدنه

کامپوزیت

حجم

6.8 لیتر

فشار کاری

300 بار

فشار تست

450 بار

حداکثر دمای قابل تحمل

60 درجه سانتی گراد

حداقل دمای قابل تحمل

45- درجه سانتی گراد

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کپسول فرار کامپوزیت 6.8 لیتری 300 بار دراگر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *